O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

SevanyFashionIndustry

Kledingproductie

Silk Fashion voert kleding producties uit of verzorgt alleen de begeleiding. Om de productie uit te kunnen voeren kan Silk Fashion ook de volledige ontwikkeling van uw kledingstuk of kledingcollectie uit handen nemen of daar waar nodig ondersteunen.


Silk Fashion heeft ruime ervaring in het uitvoeren van kleding producties en deze te begeleiden binnen de Europese Unie. Daarnaast heeft Silk Fashion diverse CMT productie partners in Bulgarije waar hoogwaardige kleding kan woorden geproduceerd op verantwoorde wijze onder het Europees recht.


Onderdeel van een kledingproductie van Silk Fashion is altijd een Pre-Productie Sample (PPS) ter controle op de kwaliteit.


Silk Fashion werkt op CMT gebaseerde kleding producties en daarom is het noodzakelijk om techpacks, patronen en materialen aan te leveren. Silk Fashion kan de volledige kleding ontwikkeling uitvoeren en gebruikt hiervoor jouw designs, moodboards of bijvoorbeeld technische tekeningen. In de ontwikkeling worden in samenspraak kledingpatronen gemaakt, stoffen gezocht en (digitale) samples vervaardigd. Waarna de techpacks worden gemaakt en uiteindelijk de fashion productie kan plaats vinden. Wanneer Silk Fashion de ontwikkeling uitvoerd kan er al met producenten een productie planning worden gemaakt waardoor ontwikkeling en productie naadloos in elkaar overgaan en doorlooptijden gereduceerd worden. Productie partners van Silk Fashion kunnen al vanaf 50 stuks per item produceren wanneer de ontwikkeling is gedaan door Silk Fashion.


Met de nieuwste software die Silk Fashion gebruikt kunnen uit de kledingpatronen fotorealistische afbeeldingen gemaakt worden van uw kledingstukken. Hierdoor is het mogelijk om de kleding digitaal door te passen en al voordat er een fysiek sample of productie is, kledingstukken online te plaatsen in digtale showrooms, webshops en

Socialmedia.


Lees meer over digitaal kleding ontwikkelen op onze pagina hierover.


Contact

Neem met ons contact op voor een kennismaking, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer

06-10931477Silk Fashion heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie met ideeën uit te werken tot en met de productie van de kleding. Wij helpen in alle fase of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Ons 4 stappenplan vereenvoudigd de weg naar een eigen kledinglijn of kledingcollectie.

Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2 patroontekenen kledingontwerp

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering LEATHER JACK  VOLLEDIG DIGITAAL GEGENEREERD Dit jack is nooit fysiek gemaakt,  niet als sample en niet in een productie.  Vanuit de digitale Kledingpatronen is  deze afbeelding gemaakt, omdat de  patronen dus beschikbaar zijn kan dit  artikel ook geproduceerd worden  zoals hier afgebeeld.

 O KLEDING ONTWIKKELEN O CONSULTING O