Advies & Consulting

Met 25 jaar ervaring in fashion sales, design en productie bezit Silk Fashion een grote waarde aan kennis. Toch werkt Silk Fashion continue aan het op peil houden van haar eigen kennis en is hierdoor goed geïnformeerd.


De kennis die Silk Fashion heeft kan gedeelt worden met startende en gevestigde mode merken op consultantcy basis. In welke fase je ook bent met je bedrijf, Silk Fashion heeft er ervaring mee.


Voor starters zijn er over het algemeen veel basis vragen, terwijl een gevestigd mode merk misschien wel overweegd om een eigen productie locatie op te zetten binnen Europa. Silk Fashion heeft er allemaal ervaring mee en vele projecten succesvol afgerond. Welke volgende stap je ook wilt nemen met je fashion brand, het is altijd goed om eerst met Silk Fashion te spreken.


Het blijkt dat ieder modebedrijf met vragen zit. Silk Fashion kan met haar brede ervaring meedenken en waarschijnlijk adviseren. Daarnaast kan Silk Fashion ook werk uit handen nemen op tijdelijke basis. Uitval binnen uw bedrijf door medewerkers kan de collectie planning in gevaar brengen en daarmee een heel verkoop seizoen. Silk Fashion heeft ruime kennis in het ontwikkelen van kledingcollecties en het maken van de designs ervan. Ook van de vervolg stappen kennen wij de ins en outs. Denk aan van het maken (digitale) kledingpatronen met AAMA-DXF export. Voor het maken van 3D foto realistische afbeeldingen met digtale fittings en tech-packs gebruikt Silk Fashion de software met officiele licenties, van Browzwear.


Silk Fashion heeft in Bulgarije (Pernik) een eigen productielocatie. Hier worden kledingproducties uitgevoerd en kunnen ook samples worden vervaardigd. In Bulgarije heeft Silk Fashion naast haar eigen productielocatie een groot netwerk aan productie partners en aanverwante leveranciers en dienstverleners. Sinds 2020 ziet Silk Fashion dat veel kledingmerken met succes hun kledingproducties terughalen naar Europa vanuit Azië. Met uiteindelijk onderaan de streep een positieve uitkomst. Silk Fashion heeft ervaring in het opzetten van productielocaties en kan dit type projecten begeleiden, waarbij zowel de (Nederlandse) huidige organisatie wordt hervormd naar een nieuwe manier van werken, als de productielocatie zelf, die zo goed als turnkey wordt opgeleverd.


In een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis en luisteren wij naar wat er binnen jouw organisatie speelt en hoe Silk Fashion hierin kan bijdragen tot een positieve resultaat.Neem telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier in op onze contact pagina.

Bellen kan naar 0610931477.Silk Fashion voert consultancy werkzaamheden in fashion. Het kan modemerken helpen met de ontwikkeling van hun collecties en adviseren in kledingproductie stategieën.  

DOSSIERCREATING CONTACT
Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Contact Sustainable

NL

EN

 


O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2024

SevanyFashionIndustry

 Contact |Privacy Beleid |Vacature