O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Wij helpen in alle fase of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Ons digitale 4 stappenplan vereenvoudigd de weg naar een eigen kledinglijn of kledingcollectie .

Digitaal kledingontwikkelen

De huidige generatie software maakt het mogelijk om kledingstukken als echt te laten lijken, net als op een foto. Silk Fashion werkt met deze software en kan daardoor digitale kledingpatronen (AMAA-DXF files) omzetten naar foto-realistische afbeeldingen en dus digitale samples. Het gaat zelfs verder, de software maakt het mogelijk om kleding te passen op een digitaal pasmodel, in werkelijke afmetingen. Dit is een 3D fitting. Hierdoor worden veel fysieke samples overbodig. Dit scheelt tijd en


Wanneer Silk Fashion designs uitwerk in kledingpatronen voor haar klanten dan worden deze kleding patronen altijd digitaal gemaakt. Daarom is het mogelijk als vervolg stap om de kledingpatronen om te zetten in een 3D ontwerp.    


De software maakt het mogelijk om het kledingstuk op digitale modellen door te laten passen. Ook behoord het tot de mogelijkheden om een eigen avatar met jouw lichaamsmaten te maken of dat van je doorpasmodel. Ook het kledingstuk in verschillende kleuren varainten laten zien is een mogelijkheid, hierdoor kunnen makkelijker keuzes worden gemaakt voor collecties. Ook prints en afbeeldingen op de kleding wordt realistisch in 3D weergegeven.


De kledingstukken zijn ook te exporten (renderen) in diverse 3D formaten. Dit kan goed van pas komen bij een specifieke digitale 3D projecten, neem contact op met Silk Fashion om specifieke projecten te bespreken. Of jouw collectie voor een kledingproductie te laten ontwikkelen.


Contact

Neem met ons contact op voor een kennismaking, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer

06-10931477Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

Digitaal kleding ontwerpen

Kleding rendering in fotorealistische bestanden. Met of zonder digitaal model, inclusief fournituren, trims, branding, prints & borduursels. 3D ontwerp van eigen trims en prints.
Digitaal kledingsample met alle specifieke kenmerken van een fysiekkledingstuk. Digitale kleding simulatie maakt gebruik van de fysieke eigenschappen van stoffen en fournituren.

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp

 O KLEDING ONTWIKKELEN O KLEDINGPRODUCTIE O CONSULTING O