O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met kledingproductie. Wij helpen in alle fase naar een kleding collectie, of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Wij voeren het volledige productie management uit van uw kledingproductie.

Kleding productie

Als laatste in het traject naar het realiseren van een kledingstuk of kledingcollectie is de kleding productie. Dit is stap 4 in het Silk Fashion 4 stappenplan. Silk Fashion heeft een kleding eigen (productie) atelier in Nederland en begeleidt kledingproducties binnen de Europese Unie, waarbij het management en de kwaliteitscontrole in eigen beheer is.


Kledingproductie in Nederland

Silk Fashion produceert in haar eigen professionele atelier in Geldermalsen (Midden-Nederland). In ons atelier hebben wij een uitgebreidt machine aanbod om een grote diversiteit te kunnen aanbieden in verschillende soorten kledingstukken. Het atelier biedt veel mogelijkheden voor jonge ontwerpers en merken die hun collecties op de markt willen testen. Daarnaast is ons atelier zeer geschikt voor luxe fashion-labels en modemerken welke relatief kleine aantallen willen laten produceren van een zeer hoog niveau.


Kledingproductie in Europa, outsourcing kledingproducties

Wij begeleiden kledingproducties als confectie productie bedrijf en voeren daarvoor het productiemanagement uit. Wij werken alleen met kledingproducenten binnen de Europese Unie, welke vallen onder Europeesrecht. Door de historie van onze medewerkers hebben wij een groot netwerk aan kledingproducenten in Oost-Europa met een zeer breed aanbod in specialisme. Iedere producent heeft zijn eigen product specifieke kennis en bezit daarvoor de nodige machines. Wij kennen deze producenten en werken direct met hen zonder tussenkomst van lokale agenten. Dit heeft een groot prijsvoordeel. Daarnaast spreken wij diverse Oost-Europese talen wat een duidelijke en makkelijke communicatie geeft.


Snelle leveringen en doorlooptijden kledingproducties
Van ontwerp tot winkel of webshop bevoorrading, snelheid is geboden deze dagen. Productie in Europa maakt snelle levering mogelijk zonder lastige en kostbare inklaringen bij de Douane. Doordat Silk Fashion zelf de producties begeleidt en het productie management uitvoert op de productielocatie, wordt gecontroleerd of gemaakte afspraken worden nagekomen en of er wordt voldaan aan de kwaliteitseisen. Dit is zeker belangrijk bij gecertificeerde producties. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw fashion items laten produceren bij Silk Fashion. Ondanks dat onze producenten werken onder het Europees recht en lokale regels, kan een bepaalde certificering bekeken worden. Neem hiervoor contact op met Silk Fashion.


Sustainable Passport voor kledingproducties

Silk Fashion heeft zijn eigen Sustainable Passport. Dit speciaal ontwikkelde Passport is ontwikkeld omdat er meer vraag naar kledingartikelen is waarvan men precies wil weten wat er aan materialen is gebruikt in het artikel en waar het artikel gemaakt is. In dit Sustainable Passport worden daarom alle gebruikte materialen vastgelegd met hun onderdelen, certificeringen en restwaarde, voor een transparante Supply chain en de product levenscyclus. Vanaf 2024 is dit verplicht voor alle kleding binnen Europa.

Prijzen voor kleding productie
Silk Fashion hanteert voor productie in eigen atelier een standaard uurtarief. Kijk voor onze actuele prijzen op onze prijzenspecificatie pagina. Natuurlijk krijgt u vooraf altijd een gespecificeerde offerte.


Contact

Vragen over het produceren van kleding of gelijk een kennismakingsafspraak plannen, neem contact met ons op. Of bel direct op telefoonnummer 0610931477


Sustainable
Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp

Geen kledingstuk of fashionitem is ons onbekend
Dames, Heren, T-shirt, Blouse, Overhemd, Pullover, Sweater, Jas, Colbert, Kostuum,
Pantalon, Chino, Short, Jeans, Joggingbroek, Sportbroeken, Zwemkleding, Wetsuits

 O KLEDING ONTWIKKELEN  O CONSULTING O