Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

Fashion productie Outsourcing & Management

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De verschillende fase waar Silk Fashion kan instappen zijn af te spreken. Vanaf de design fase kan Silk Fashion al mee denken en werkzaamheden uitvoeren. Dat betekend dat designs en style-specs verwerkt kunnen worden in digitale patronen. In het eigen atelier in Geldermalsen kan zij ook de eerste samples maken, de first-samples, fitting-samples, size-samples, prototype en de PPS ( pre-production sample ). Doordat deze samples in Nederland worden gemaakt zijn er korte lijnen en zijn veranderingen relatief snel door te voeren.


Als alle patronen correct digitaal uitgewerkt zijn en er een PPS is, dan zal Silk Fashion de producent informeren en instrueren, ook zorgt zij ervoor dat alle stoffen en trims op de productielocatie worden verzameld. Nadat alles aanwezig is op de productielocatie zal er een productiesample ter goedkeuring komen. Nadat deze is bevestigd zal de productie worden gepland en gestart. Natuurlijk worden de artikelen verpakt en gelabeld met uw eigen branding, volgens uw instructies. Specifieke wensen zijn ook te bespreken.


Silk Fashion houdt nauwkeurig contact met de producenten om de kledingproducties te begeleiden. Om de kleding productie begeleiding, het productiemanagent, goed te laten verlopen behoren regelmatige bezoeken van de kledingproductie locatie tot de routine.  


Silk Fashion werkt direct met producenten en heeft geen tussenpersonen of agenten en kent alle producenten persoonlijk. Door het regelmatige bezoek aan de productielocaties houden we niet alleen toezicht op de producties maar ook op de omstandigheden. Al onze partners werken in de Europese Unie en dus onder Europees recht. Goede arbeidsomstandigheden en geen kinderarbeid zijn bij onze partners vanzelfsprekend.


Liever Made in Holland? Silk Fashion kan in haar atelier kleine luxe kleding producties verzorgen. Of denkt u juist dat een kleine producties goedkoper zijn in Nederland dan in Oost-Europa? Silk Fashion rekent het graag voor u uit.

Silk Fashion kan uw kledingproductie of confectieproductie uit handen nemen door haar netwerk van kledingproductie partners in Oost-Europa. Voor diverse kledingtype heeft zij specialisten in haar netwerk. Vanuit verschillende fase kan Silk Fashion instappen en het verdere management over de kledingproductie uitvoeren.

DOSSIERCREATING

 


O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry