O 06 5049 8186 O 06 1093 1477 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Kledingproductie FW20/21 collectie

Veel fashion brands zijn door het Corona virus in de problemen gekomen met hun producties van de collecties Fall/Winter 2020/2021. Silk Fashion heeft in haar netwerk kleding producenten in Bulgarije welke op dit moment gewoon door kunnen werken.


Het produceren van de winter collectie met levering augustus / september 2020 is dan ook geen probleem. Ook transporten van en naar Bulgarije is geen probleem.


Silk Fashion als onderdeel van Sevany Fashion Industry B.V. heeft een groot productie partner netwerk voor diverse type kledingstukken. Veelal kunnen wij vanaf 50 stuks per style, per kleur, per kwaliteit produceren in Bulgarije en dus binnen de EU.

Binnen de Europese Unie betekent geen import heffingen en trage kostbare procedures.

 

Wij kunnen ook sourcen in stoffen, stoffen laten bedrukken en beprinten.


Laat het seizoen FW20/21 niet zonder geproduceerde collectie voorbij gaan.


Contact

Neem met ons contact op via ons contactformulier, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0610931477


Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Speciaal voor Fashion Brands. Wij helpen in alle fase, of alleen daar waar jouw merk hulp nodig heeft. Wij maken digitale kleding patronen en salessamples in eigen huis in Geldermalsen.


Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable