O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

SevanyFashionIndustry

Fashion StartUp


Silk Fashion – Design Studio is een specialist in begeleiding van het opzetten van kleding collecties en het maken van fashion items. Denk jij aan je eigen fashion StartUp dan ben je aan het goede adres bij Silk Fashion. Onze service begeleidt je door het hele proces van ontwerp tot en met productie, of in die fase waar jij hulp nodig hebt. Dit zou ook kunnen betekenen dat je zelf alles regelt maar soms alleen even een second opinion wilt van een professional, Silk Fashion is er voor je. Wij kunnen ook je fashion Sustainable of Ethical ontwerpen en produceren inclusief certificeren.


Een eigen kledinglijn of fashionlabel is goed te realiseren mits je zorgt voor een goede voorbereiding. Vaak is er een motief waarom iemand een eigen kledingcollectie wil. Dit zou kunnen zijn dat je je niet kan vinden in het huidige aanbod van kledingleveranciers of je hebt een andere reden om te starten voor jezelf met een kledinglijn. Om welke reden je ook start met een eigen kledinglijn of collectie je moet ergens starten. Silk Fashion help jonge designers om hun collectie te realiseren. Op weg naar je eigen collectie kan er veel mis gaan en kan veel geld verkwist worden door verkeerde keuzes. Silk Fashion kan je begeleiden door alle fase tot de levering van je eerste en volgende collecties. Het is niet altijd nodig om een uitgewerkt plan te hebben voor jouw collectie, als je weet waar het aan moet voldoen en je hebt een doelgroep voor ogen biedt Silk Fashion de mogelijkheid om de collectie voor jou uit te werken en te realiseren. Dat hoeven niet direct hele grote aantallen te zijn, kleine kledingproducties kunnen wij ook verzorgen. Dan hoef jij alleen nog maar je brand te promoten en te zorgen voor genoeg publiciteit en sales te genereren.


Silk Fashion komt graag met je in contact om jouw idee uit te werken. Of het nu gaat om een T-shirt collectie of een hele fashion collectie, wij kunnen je adviseren en begeleiden bij je Fashion StartUp.

  

Wil je meer informatie mag je natuurlijk gelijk contact met ons opnemen. Of lees meer over ons 4 stappenplan  De realisatie van een eigen fashion item of collectie bestaat uit 4 stappen. Door deze stappen te volgen hou je overzicht op wat er je te wachten staat. De eerste stap is de stap waarin er een ontwerp of design moet komen, dit design is met de hand geschetst of digitaal uitgewerkt in een 2d of 3d visualisatie. Het is nu ook van belang om na te denken over welke materialen en fournituren er gebruikt moeten gaan worden. Als je design eruit ziet zoals je dit zou willen kun je naar stap 2. Stap 2 is het uitwerken van je ontwerp in een patroon, dit is nodig om een kledingmonster of sample te laten maken wat gebeurt in stap 3 en dus voor dat je kan gaan produceren van je fashionitem in stap 4. De verschillende stappen worden uitgebreider uitgelegd op de verschillende pagina's.

Sustainable

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

kledingontwerp

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering

Contact

Neem met ons contact op voor een kennismaking, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-10931477

Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable