O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2024

SevanyFashionIndustry

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

Silk Fashion - Definities

CMT

“Cut, Make and Trim” is waar de afkorting CMT voor staat. Waarbij kort gezegd de producent alleen deze handelingen verricht en opdrachtgever alle benodigde materialen zelf aanlevert. Waaronder ook de patronen, dossiers en samples.


Het voordeel is dat je als opdrachtgever volledige zelf alle keuzes kan maken en je een unieke collectie kan laten produceren. Bij deze productie blijf je eigenaar van de klaingpatronen. Nadeel is dat je zelf verantwoordelijk bent in het sourcen van materialen.

FOB

“Free On Board” is waar de afkorting FOB voor staat in fashion. Hiermee wordt aangegeven dat de productent in principe alles uithanden neemt tot aan het verzenden van de collectie. Veelal hebben deze producenten eigen designs en kledingpatronen die je naar wens kan laten aanpassen. Verder verzorgd de producent alles van aanpassen van de patornen, de stoffen maar ook de trims als ritsen, knopen, hangtags en verpakkingen. Voordeel is dus dat je een totaal prijs krijgt wat alles omvat. Nadeel is dat je werkt met de patronen van de producent waar je geen eigenaar van bent, daarnaast is de keuze in stoffen beperkter omdat je werkt met de leveranciers van de producent, ook in kwaliteit ben je afhankelijk van wat de producent kan leveren.Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Contact

NL

EN


KLEDING
ONTWERP

1


KLEDING
SAMPLES

3


KLEDING
PRODUCTIE

4


KLEDING
PATRONEN

2

kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie