O 06 5049 8186 O 06 1093 1477 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Last minute spring/summer 21 collectie


Veel fashion brands zijn door het Corona virus in tijdnood gekomen bij de ontwikkeling van hun SS21 collectie. Onder andere door het niet kunnen werken en het niet op tijd beschikbaar hebben van stoffen. Door het wegvallen van de mode beurzen is er weliswaar meer speling, maar het tijdsbestek blijft kort. Silk Fashion is hiervoor de oplossing. Wij kunnen de digitale patronen en sales samples maken in ons eigen Nederlandse atelier, op korte termijn! Is het er helemaal niet van gekomen om designs uit te werken? Dan heeft Silk Fashion diverse patronen met uitgewerkte fitting samples klaar hangen, van verschillende type items. De manier om snel toch een goede Spring/Summer 21 collectie neer te zetten.


Silk Fashion als onderdeel van Sevany Fashion Industry B.V. heeft een groot productie partner netwerk voor diverse type kledingstukken. Veelal kunnen wij vanaf 50 stuks per style, per kleur, per kwaliteit produceren in Oost-Europa binnen de EU.

Wij kunnen ook sourcen in stoffen, stoffen laten bedrukken en beprinten.


Laat het verkoopseizoen spring/summer 21 niet aan je voorbij gaan zonder goede collectie en contact ons voor de mogelijkheden.


Contact

Neem met ons contact op via ons contactformulier, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0610931477


Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Speciaal voor Fashion Brands. Wij helpen in alle fase, of alleen daar waar jouw merk hulp nodig heeft. Wij maken digitale kleding patronen en salessamples in eigen huis in Geldermalsen.


Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable